Reico-Vital in Nederland

Paul Mertens vertegenwoordigd als eerste adviseur al sinds 2010  Reico-Vital in Nederland. Door zijn werkzaamheden als holistisch dierentherapeut heeft hij een jarenlange ervaring opgedaan met het werken van welhaast alle dieren in onze leefomgeving. Daarnaast kan hij, door zijn vele contacten in binnen- en buitenland, een expert genoemd worden op het vlak van voeding en geneeswijzen voor mens en dier. En last but not least verstaat hij het als geen ander om mensen te instrueren, te begeiden en te helpen met de opbouw van hun carrière.

Door mijn zware ongeluk op 1-12-2003 met coma van 8 dagen als gevolg, heb ik bijna 6 jaar in de hel op aarde geleefd.
In deze 6 jaar heb ik nagenoeg alles uitgeprobeerd om te zoeken naar een oplossing voor mijn klachten, die onverdraagzaam waren, zowel in het reguliere, als ook in het niet-reguliere circuit.
Niets mocht echter baten. Zo had ik een extreme hoofdpijn, die aanvoelde alsof er een bom ontploft was in mijn hoofd. Door deze afschuwelijke hoofdpijn waren slapen en vele andere normale dingen niet meer mogelijk. Mijn leven was ondragelijk en niemand kon mij helpen.

Gelukkig kwam ik door een goede tip in contact met dhr. Reiber van Reico – Vital – Systeme. Deze man heeft mij toen buitengewoon goed geholpen.
Dhr. K. Reiber heeft mij toen uitgelegd wat het unieke is aan het minerale evenwicht in de Almin-capsules. Hij heeft mij begeleid, waarbij ik de Almin, Cellmin en de Rega/Levi – Saft ben gaan gebruiken en ben ik hierdoor weer compleet opgeknapt tot de gezonde en energieke man die ik nu ben.

Reico – Vital – Systeme en het minerale evenwicht is de 100% natuurlijk basis uit de algen volgens de wet van Justus von Liebig (12-5-1803- 18-04-1873) . Dit minerale evenwicht zorgt ervoor dat mensen en dieren makkelijker beter worden en ook beter herstellen. Het versterkt namelijk de behandeling van artsen e.d. en helpt daarnaast ook om gezond te blijven. Ik vorm het levende bewijs dat dit ook echt op die manier werkt.
Hierdoor is Reico-Vital nu niet alleen mijn beroep geworden, maar ook mijn PASSIE, omdat ik iedereen, zowel mens als dier, dit fantastische gevoel van levenskwaliteit gun!
 
Met een gezonde en warme groet,
Paul Mertens