Hondenvoeding (Blik)

Onze MaxidogVit® bevat minimaal 69% vlees en bestaat – behalve voor de soort Wild - uit hetzelfde soort vlees. Bovendien zitten er geen voeding fysiologische additieven in de voeding en niet genetisch gemanipuleerd. De tabel met de ingrediënten op het blik is transparant. Alle MaxidogVit® -soorten (behalve de soort Wild) zijn geconcentreerd op één dierlijke eiwitbron. Dat wil zeggen: in de soort Gevogelte zit alleen gevogeltevlees, in de soort Rund alleen rundvlees enz. Zo kunt u in geval van een eventuele voedselallergie gewoon een andere smaak kiezen. Wij hebben ons ten doel gesteld, voeding te produceren, dat zo natuurlijk mogelijk is. Mede daarom doet het ons een bijzonder genoegen, dat wij dankzij een hoger leveraandeel kunnen afzien van de tot nu toe gebruikt voeding fysiologische additieven.

Geen zorgen: Onze hoogwaardige voeding bevat juist zonder deze toevoegingen alles, wat uw hond voor een gezonde levenswijze nodig heeft. Want lever geldt als een natuurlijke leverancier van de tot dusver toegevoegde vitaminen. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten voor onze MaxidogVit®-producten: uitsluitend voor voedingsmiddelen geschikte ingrediënten en onze unieke algenmengsel, dat voor de balans van mineralen in het lichaam zorgt. Zo wordt uw viervoeter optimaal verzorgd.

Om duidelijk aan te geven, welke dierlijke bijproducten voor de betreffende smaken worden gebruikt, worden op alle nieuwe blikken onder het voedingsadvies de dierlijke bijproducten in aflopende volgorde van het gewicht vermeld. De door ons gebruikte dierlijke bijproducten zijn ingewanden die geschikt zijn voor gebruik in voedingsmiddelen, zoals bijv. hart, lever, pens, longen, nieren, keel en uier. Wij gebruiken geen slachtafval en alles is vrij van hormonen. 

Producten:

Complete blikvoeding voor alle hondenrassen. Alle grondstoffen zijn zuiver natuurlijk en gluten vrij. Alle 8 variëteiten MaxidogVit® bevatten een hoog vleesgehalte van 69 %, net zoals de natuur het bedoeld heeft.

Meer informatie

Natuurlijk gezond blikvoer. Alle grondstoffen zijn natuurzuiver en gluten vrij . Alle 8 variëteiten MaxidogVit® bevatten een hoog vleesgehalte van 69 %, net zoals de natuur het bedoeld heeft met de minerale balans van algen . Complete voeding, glute en lactose vrij 

Meer informatie

Complete voeding, natvoer voor alle hondenrassen. Alle grondstoffen zijn zuiver natuurlijk en gluten vrij. Alle 8 variëteiten MaxidogVit® bevatten een hoog vleesgehalte van 69 %, net zoals de natuur het bedoeld heeft.

Meer informatie

Complete voeding, blikvoeding voor alle hondenrassen. Alle grondstoffen zijn zuiver natuurlijk en gluten vrij. Alle 8 variëteiten MaxidogVit® bevatten een hoog vleesgehalte van 69 %, net zoals de natuur het bedoeld heeft.

Meer informatie

De bestanddelen in MaxidogVit® worden vers verwerkt. Hierdoor blijven de waardevolle en noodzakelijke vitaminen, mineralen en sporenelementen behouden. Ons speciaal productieproces maakt de complete voeding effectief. Complete blikvoeding voor alle hondenrassen. Alle grondstoffen zijn zuiver natuurlijk. Alle 8 variëteiten MaxidogVit® bevatten een hoog vleesgehalte van 64 tot 74 %, net zoals de natuur het bedoeld heeft.

Meer informatie

Complete blikvoeding voor alle hondenrassen. Alle grondstoffen zijn zuiver natuurlijk en gluten vrij. Alle 8 variëteiten MaxidogVit® bevatten een hoog vleesgehalte van 74 %, net zoals de natuur het bedoeld heeft.

Meer informatie

Dieetvoeding hond, complete blikvoeding voor alle hondenrassen. Alle grondstoffen zijn zuiver natuurlijk. Alle 8 variëteiten MaxidogVit® bevatten een hoog vleesgehalte van 69 %, net zoals de natuur het bedoeld heeft.

Meer informatie

Dieetvoer hond, MaxidogVit® licht verteerbaar kalkoen Complete voeding Blikvoeding voor alle hondenrassen

Meer informatie

Complete voeding / Natvoer. Volwaardig biologisch hondenvoeding met hoog vleesgehalte

Meer informatie

Complete voeding / Natvoer Volwaardig biologisch hondenvoeding met hoog vleesgehalte

Meer informatie

Complete voeding / Natvoer Volwaardig biologisch hondenvoeding met hoog vleesgehalte

Meer informatie